Over ons

Over ons

Mogen wij ons aan je voorstellen? Wij zijn het jongste autobedrijf van de jongste gemeente van Nederland! Autoservice Nova is gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van alle merken auto’s, lichte bedrijfsauto’s, campers en brommobielen. Ons team is samengesteld uit medewerkers die passie hebben voor de autotechniek. Ons bedrijf heeft een zeer moderne uitstraling en is voorzien van alle know-how om de meest voorkomende werkzaamheden uit te kunnen voeren. Is jouw auto toe aan een nieuwe APK, onderhoud of nieuwe banden? Bij ons ben je aan het juiste adres!

Wij zijn Jonathan en Hans, de twee enthousiaste eigenaren van Autoservice Nova. Als jongste autobedrijf in Zeewolde beschikken wij over jarenlange ervaring in de autobranche. Nu samengebracht in een sterk team met een frisse kijk op de toekomst. Wij zullen ons altijd inzetten voor een transparante en servicegerichte werkwijze.

In dit jubileumjaar hebben wij ook iets te vieren! Dit jaar vindt de officiele opening plaats en zijn wij een samenwerking aangegaan met CARTEAM. En dit willen wij graag met jou vieren! Benieuwd wie wij zijn? Kom gerust een kijkje nemen en geniet van onze lekkere koffie!

autoservice nova zeewolde

Maak een afspraak bij Autoservice Nova

Ben je op zoek naar een autogarage in de omgeving van Zeewolde, Biddinghuizen, Huizen, Putten, Lelystad, Ermelo, Dronten, Nijkerk, Harderwijk of Almere? Dan ben je bij Autoservice Nova aan het juiste adres. Maak direct een afspraak, wij helpen je graag verder!

Wat zeggen bezoekers

Over onze service

Snel en eenvoudig

Een afspraak maken

Autoservice Nova doet er alles aan om de beste zorg voor uw voertuig te bieden. Ervaar vandaag nog onze expertise en toewijding en maak direct een afspraak.