Uitlijnen

Waarom auto uitlijnen bij Autoservice Nova

  • Een goed uitgelijnde auto is beter voor de wegligging en brandstofverbruik.
  • Bespaar brandstof door een goed uitgelijnde auto, tevens slijten jouw autobanden minder snel.
  • Wanneer je auto niet goed uitgelijnd is, kun je dit merken tijdens het sturen (heel zwaar of juist erg licht). Uitlijnen verhelpt dit probleem.

Het uitlijnen van auto is een vak apart. Een verkeerd uitgelijnde auto rijdt niet prettig, trekt scheef en leidt tot een te hoog brandstofverbruik en snelle bandenslijtage. Laat daarom jouw auto uitlijnen door de specialisten van Autoservice Nova. Jouw auto is beter bestuurbaar en je bespaart op extra brandstofkosten. Zo is het uitlijnen van uw auto een waardevolle investering in jouw veiligheid en het rendement van jouw banden.

Uitlijnen is een specialisme waarbij de velgen zo worden afgesteld, dat ze exact in een recht spoor lopen. Cruciaal voor jouw verkeersveiligheid, want een afwijking van een paar millimeter heeft hetzelfde effect als banden die over een afstand van 100 kilometer, dwars over het wegdek worden gesleept. Om jouw wielen uit te lijnen, heeft Autoservice Nova de meest moderne elektronische uitlijnapparatuur en kennis in huis, om met behulp van hoogwaardige technologie banden nauwkeurig uit te lijnen.

Naast het uitlijnen van auto’s kun je ook bij ons terecht voor het uitlijnen van campers, lichte bedrijfswagens en brommobielen.

autoservice nova zeewolde

Wanneer uitlijnen?

Autoservice Nova adviseert om de uitlijning van jouw auto na elke 20.000 kilometer of ieder jaar te controleren. Een auto bestaat uit bewegende delen die na gebruik of verloop van tijd niet meer de originele stand hebben. Ook na het raken van een stoeprand of wanneer je door een diepe kuil bent gereden raden wij aan de uitlijning van uw auto te laten controleren. Zo voorkom je overmatige bandenslijtage, wat je de aanschaf van één of twee nieuwe banden bespaart. Bovendien rijd je met een goed uitgelijnde auto veiliger op de weg.

Wat zeggen bezoekers

Over onze service
autoservice nova zeewolde

Kom langs bij Autoservice Nova!

Je kunt zelf signaleren wanneer het onderstel niet volgens fabrieksnormen is afgesteld. Kom bij Autoservice Nova langs voor een sporings controle als:

  • Er bandenslijtage aan de buiten- of binnenkant van de band te zien is
  • De auto naar één kant afwijkt
  • De auto zwaar of licht stuurt
  • Het stuur na een bocht niet terugdraait

Snel en eenvoudig

Een afspraak maken

Autoservice Nova doet er alles aan om de beste zorg voor jouw voertuig te bieden. Ervaar vandaag nog onze expertise en toewijding en maak direct een afspraak.

Voordelen van uitlijnen auto

  • Minder onderhoudskosten
  • Meer rijcomfort
  • Minimale rolweerstand

Auto uitlijnen bij Autoservice Nova

Wil je je auto, camper, lichte bedrijfswagens of brommobiel laten uitlijnen bij Autoservice Nova om veilig en met vertrouwen de weg op te gaan onder alle omstandigheden? Maak dan gerust een afspraak. Bij vragen kun je ons ook bellen of mailen op 036 522 70 13 en info@autoservicenova.nl. Je kunt ook het contactformulier op de website invullen.