Airco service auto

Airco reparatie | airco preventief onderhoud auto

Goede airco service voor je auto is onmisbaar voor een goed werkende airconditioning. In de zomermaanden zorgt een heerlijk koele airco voor een aangenaam rijcomfort tijdens de rit. In de winter is je airco onontbeerlijk voor het creëren van goede rijomstandigheden, omdat je hiermee je ruiten beter schoonhoudt en je zo beter zicht hebt. Is je airco stuk en moet deze gerepareerd worden, doet ie het niet meer naar behoren en wil je je airco laten bijvullen? Voor vakkundige en snelle airco service ga je naar Autoservice Nova. Onderstaand lees je meer over onze airco service. Uiteraard kun je ook direct een afspraak met ons maken. Bel of mail dan gerust.

aircoservice Autoservice Nova

Airco controle bij Autoservice Nova

Bij Autoservice Nova begrijpen we heel goed het belang van een goed functionerende airco in je auto. Daarom kan iedere autobezitter bij ons terecht voor onze uitgebreide airco controle. Die service varieert van diensten als airco bijvullen, preventief airco onderhoud tot aan airco reparatie. Wij zijn bezitters van alle soorten en merken auto’s graag van dienst met onze airco service.

Kapotte airco

Soms blijkt bij een airco controle dat de airco van je auto niet meer voldoende werkt en gerepareerd moet worden. Bij ons kun je altijd terecht om je airco te laten repareren, zodat je straks weer een auto met airco hebt die optimaal presteert en lang meegaat.

Wat zeggen bezoekers

Over onze service
autoservice nova zeewolde

Airco reparatie

Is de airco in je auto in de zomer niet meer zo lekker koel als voorheen of hoor je vreemde geluiden? Dan is het wellicht tijd voor een grondige inspectie en reparatie van je airco. Datzelfde geldt als je in de herfst of winter langdurig last houdt van beslagen ruiten terwijl de airco aanstaat. Of ruik je een muffe lucht in de auto? Onze ervaren monteurs zijn gespecialiseerd in het diagnosticeren en verhelpen van diverse airco-problemen. Of het nu gaat om lekkages, defecte onderdelen of elektrische problemen; wij zorgen voor een snelle en effectieve airco reparatie, zodat je weer comfortabel een veilig de weg op kunt.

Snel en eenvoudig

Een afspraak maken

Autoservice Nova doet er alles aan om de beste zorg voor uw voertuig te bieden. Ervaar vandaag nog onze expertise en toewijding en maak direct een afspraak.

Airco (laten) bijvullen bij een airco controle

Een veelvoorkomend probleem met een auto airco is het verlies van koudemiddel, wat kan leiden tot een minder goed werkend aircosysteem. Een aircosysteem in een auto is namelijk zeker niet onderhoudsvrij. Een airco verliest gemiddeld 8 procent aan koudemiddel op jaarbasis. Bij ons kun je dus ook terecht voor het (laten) bijvullen van de airco van je auto met koudemiddel. Dan weet je zeker dat dit de werking en de levensduur van je airco ten goede komt.

Afspraak maken voor onze airco service

Zijn er problemen met de airco van je auto? Of wil je een aircocheck laten doen? Maak dan gerust een afspraak met ons via onze afspraakplanner. Bij vragen kun je ons ook bellen of mailen op 036 522 70 13 en info@autoservicenova.nl. Vragen? Vul het contactformulier op de website in!