Banden wisselen Almere

Autoservice Nova verwisselt jouw banden

Het is voor de verkeersveiligheid van groot belang dat je twee keer per jaar jouw banden laat wisselen. Autoservice Nova in de buurt van Almere is de professionele vakman die deze klus voor jou uitvoert. Zo ben je als automobilist altijd verzekerd van een optimale verkeersveiligheid. Wil je ook met een gerust hart de weg op? Bel dan Autoservice Nova en laat jouw banden wisselen in de regio Almere.

Redenen om uw banden te laten wisselen

De verschillende weersomstandigheden in het zomer- en het winterseizoen stellen andere eisen aan de banden van jouw auto. Zomerbanden en winterbanden zijn speciaal ontwikkeld om te presteren in deze seizoenen. Er zijn drie belangrijke redenen om jouw banden te laten wisselen door Autoservice Nova bij Almere:

Reden 1: Zomerbanden hebben een kortere remweg
Door de samenstelling van het rubber heb je met zomerbanden bij hogere temperaturen een kortere remweg. Winterbanden zijn gemaakt van rubber. Rubber banden geven een auto in de winter meer grip op de weg. Echter zijn winterbanden niet geschikt voor in de zomer, aangezien de auto dan eerder gaat slippen en hij heeft dan een langere remweg. Wanneer de temperatuur onder de 7 graden zakt wordt het rubber van de zomerbanden harder, waardoor de grip vermindert. Het is voor jouw eigen veiligheid dus heel belangrijk om de banden regelmatig te laten wisselen door Autoservice Nova bij Almere. Bel ons snel!

Reden 2: Regelmatig wisselen vermindert slijtage
Door jouw banden op tijd te laten verwisselen heb je de minste kans op slijtage. Door in de zomer door te blijven rijden met jouw zachtere winterbanden, slijten de banden extra snel door de hogere temperaturen. Hierdoor vergroot de kans dat je met jouw auto gaat slippen en dat wil je natuurlijk niet! Maak dus een afspraak bij ons in de regio Almere en laat jouw banden wisselen.

Reden 3: Het wisselmoment is een extra bandencheck
Wanneer je jouw banden laat wisselen bij Autoservice Nova heb je ook meteen een controlemoment om te kijken hoe de banden er aan toe zijn. Uit onderzoek is gebleken dat 42% van de auto’s rondrijdt met één of meerdere versleten autobanden. Voor de verkeersveiligheid is het erg belangrijk om regelmatig een bandencheck te laten uitvoeren. Hiervoor is het wisselmoment een uitgesproken kans! Maak snel een afspraak bij Autoservice Nova om jouw banden te laten wisselen in de regio Almere.

Wat zeggen bezoekers

Over onze service

Waarom in Almere kiezen voor Autoservice Nova?

Waarom kiezen de meeste mensen voor Autoservice Nova als het gaat om onderhoud en reparatie van hun auto in Almere? Ons autobedrijf is laagdrempelig en modern van opzet. Bij ons werken monteurs die beschikken over uitgebreide vakkennis en die meedenken. Bij ons kun je altijd rekenen op kwaliteit, service en betrouwbaarheid, en dat alles tegen scherpe tarieven. Wat kun je bij ons verwachten?

  • Groot en klein onderhoud
  • APK-keuringen
  • Vervangen van accu’s, uitlaten en banden
  • Auto uitlijnen
  • Vakantie-, zomer-, herfst- en wintercheck
  • Gratis accu check
  • Gratis airco check
  • Vervangend vervoer mogelijk
  • Duidelijke prijsafspraken om verrassingen te voorkomen
  • Uitgebreide vakkennis

Snel en eenvoudig

Een afspraak maken

Autoservice Nova doet er alles aan om de beste zorg voor uw voertuig te bieden. Ervaar vandaag nog onze expertise en toewijding en maak direct een afspraak.

Bel Autoservice Nova en wissel jouw banden bij Almere

Wil je ook graag met een veilig gevoel over het asfalt rijden? Laat dan twee keer per jaar jouw zomerbanden en winterbanden wisselen bij Autoservice Nova in de regio Almere. Maak direct online een afspraak bij Autoservice Nova en laat jouw banden wisselen in de regio Almere! Vragen? Neem contact met ons op via 036 522 70 13 of stuur een e-mail naar info@autoservicenova.nl. Vul ook gerust het contactformulier in. Autoservice Nova staat voor expertise, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Ons monteurs team staat voor je klaar om je auto de aandacht te geven die het verdient, zodat je met vertrouwen de weg op kunt.