Autogarage

Een autogarage die zowel kleinschalig als modern is

Zoek je een autogarage die kleinschalig is zodat je zeker weet dat je persoonlijke service krijgt? En vindt je het tegelijkertijd belangrijk dat jouw autogarage modern is? Dan heten wij je graag van harte welkom bij Autoservice Nova in Zeewolde! In onze moderne garage zijn wij jou graag persoonlijk van dienst. Bij ons kun je rekenen op betrouwbare service van een uitstekende kwaliteit. Daarbij blijven onze diensten verrassend betaalbaar. Wij beschikken over de moderne diagnose-apparatuur in onze autogarage om ook de nieuwste auto’s van het juiste onderhoud te kunnen voorzien. Bij ons kun je terecht voor een compleet pakket: groot en klein onderhoud, APK keuring en vervanging van onderdelen (accu’s, uitlaten, banden etc.). Ook beschikken wij over vervangend vervoer. Daarnaast bieden wij enkele specialiteiten, zoals het uitlijnen van jouw auto. Wij nodigen je daarom graag uit in onze autogarage als jouw auto gerepareerd moet worden.

autoservice nova zeewolde

Alle automerken zijn welkom in onze autogarage

In de autogarage van Autoservice Nova zijn alle automerken welkom voor een APK keuring, regulier onderhoud, diverse controles, vervanging van onderdelen en andere diensten. Het maakt daarbij niet uit hoe oud jouw auto is. Omdat wij over moderne apparatuur voor diagnose van jouw auto beschikken, kunnen wij ook de nieuwste auto’s van het juiste onderhoud voorzien. Wat een reparatie of onderhoud kost is vooraf vaak moeilijk in te schatten. Autoservice Nova verzekert je echter dat je nooit te veel betaalt en dat de prijs betaalbaar blijft. Wij zorgen dat er volgens afspraak gerepareerd wordt in onze autogarage. Blijken er tijdens de reparatie of het onderhoud onverwachte zaken aan het licht te komen, waardoor de kosten hoger uitvallen? Dan bellen we je altijd eerst op om te overleggen.

Wat zeggen bezoekers

Over onze service
autoservice nova zeewolde

Uitlijnen van de auto

Een specialiteit van onze autogarage is het uitlijnen van je auto. Een goed uitgelijnde auto is beter voor de wegligging en het brandstofverbruik. Ook de banden van je auto slijten er minder snel door. Autoservice Nova adviseert om de uitlijning van je auto na elke 20.000 kilometer of ieder jaar te controleren. Onze specialisten lijnen je auto graag voor jou uit.

Snel en eenvoudig

Een afspraak maken

Autoservice Nova doet er alles aan om de beste zorg voor uw voertuig te bieden. Ervaar vandaag nog onze expertise en toewijding en maak direct een afspraak.

Leenauto mogelijk

Kiest u voor onderhoud bij Autoservice Nova? Een goede keuze, want bij onze autogarage profiteert u van heel veel voordelen op het onderhoud van uw auto, zoals gratis ruitenvloeistof. Ook handig: tijdens onderhoud bieden wij een mogelijkheid voor een leenauto, zodat u niet zonder auto komt te zitten.

Afspraak maken met ons autobedrijf

Zijn er problemen met je auto? Of wil je een APK keuring laten doen? Maak dan gerust een afspraak met ons via onze afspraakplanner. Bij vragen kun je ons ook bellen of mailen op 036 522 70 13 en info@autoservicenova.nl. Vragen? Vul het contactformulier op de website in!