Autogarage Almere

Vakgarage voor onderhoud van uw auto in Almere

Ben je in de regio Almere op zoek naar een autogarage voor reparatie en onderhoud van jouw auto? Dan ben je van harte welkom bij autogarage Autoservice Nova. Wij zijn een professionele garage en je kunt rekenen op persoonlijke service. Ons autobedrijf beschikt over de modernste apparatuur, zodat wij ook de nieuwste auto’s van passend onderhoud kunnen voorzien.

Een compleet pakket!

Onze garage staat voor een uitstekende kwaliteit voor een verrassend gunstige prijs. Je kunt bij onze autogarage terecht voor het complete pakket: groot en klein onderhoud, APK keuring en airco service. Ook voor het wisselen van je banden of andere onderdelen van de auto, camper, lichte bedrijfswagen of brommobiel zit je bij ons goed. Jouw airco laten controleren of repareren of jouw auto laten uitlijnen? Ook daarvoor heten wij je graag van harte welkom in onze garage niet ver van Almere.

Je bent bij ons welkom voor onderhoud van jouw auto

Heeft jouw auto onderhoud nodig? Dan verwelkomen wij je graag in onze vakgarage nabij Almere. Of het nu is voor regulier onderhoud, vervanging van onderdelen, APK keuring, wisselen van banden of airco controle: alle automerken zijn welkom bij ons autobedrijf. Wij controleren ook de airco van jouw auto preventief om problemen op langere termijn te voorkomen. Daarnaast kun je bij ons in de regio Almere terecht voor het uitlijnen van jouw auto. Door jouw auto tijdig te laten uitlijnen verbeter je de wegligging en verminder je het brandstofgebruik. De specialisten van ons autobedrijf bij Almere lijnen jouw auto graag voor jou uit.

Wat zeggen bezoekers

Over onze service

Waarom in Almere kiezen voor Autoservice Nova?

Waarom kiezen de meeste mensen voor Autoservice Nova als het gaat om onderhoud en reparatie van hun auto in Almere? Ons autobedrijf is laagdrempelig en modern van opzet. Bij ons werken monteurs die beschikken over uitgebreide vakkennis en die meedenken. Bij ons kun je altijd rekenen op kwaliteit, service en betrouwbaarheid, en dat alles tegen scherpe tarieven. Wat kun je bij ons verwachten?

  • Groot en klein onderhoud
  • APK-keuringen
  • Vervangen van accu’s, uitlaten en banden
  • Auto uitlijnen
  • Vakantie-, zomer-, herfst- en wintercheck
  • Gratis accu check
  • Gratis airco check
  • Vervangend vervoer mogelijk
  • Duidelijke prijsafspraken om verrassingen te voorkomen
  • Uitgebreide vakkennis

Snel en eenvoudig

Een afspraak maken

Autoservice Nova doet er alles aan om de beste zorg voor uw voertuig te bieden. Ervaar vandaag nog onze expertise en toewijding en maak direct een afspraak.

Leenauto mogelijk tijdens APK keuring en onderhoud in Almere

Tijdens de APK keuring of ander onderhoud van jouw auto wil je natuurlijk wel mobiel blijven. De klanten van onze autogarage nabij Almere krijgen tijdens de keuring of het onderhoud daarom een leenauto ter beschikking. Als je kiest voor onderhoud bij Autoservice Nova krijg je daarnaast veel andere voordelen, zoals gratis accu of airco check.

Auto uitlijnen voor optimaal rijcomfort

Een integraal onderdeel van ons advies ter voorkoming van schade aan je auto in Almere is het regelmatig laten uitlijnen van de wielen. Dit is aan te raden na elke 20.000 kilometer of minstens eens per jaar. Een goed uitgelijnde auto rijdt zuiniger, heeft minder bandenslijtage en biedt beter rijcomfort. De uitlijning kan snel verstoord raken door bijvoorbeeld het raken van een hoge stoeprand of het rijden door een diepe kuil. Als je merkt dat je auto naar één kant trekt, het sturen ineens lichter of zwaarder aanvoelt, of als er ongelijkmatige bandenslijtage is, neem dan contact met ons op. Zo voorkom je toekomstige problemen en onnodige kosten.

Waarom je auto door ons laten uitlijnen?

Het uitlijnen van een auto is essentieel om ervoor te zorgen dat de wielen correct zijn afgesteld en parallel aan elkaar lopen. Dat is onder andere cruciaal voor de verkeersveiligheid en je rijcomfort. Een kleine afwijking kan hetzelfde slijtage-effect hebben als wanneer je banden over 100 kilometer dwars over het wegdek worden gesleept. Bij Autoservice Nova hebben we de nodige vakkennis en geavanceerde elektronische uitlijnapparatuur in huis om uitlijnen nauwkeurig uit te voeren. Informeer gerust naar het uitlijnen van je auto tijdens het onderhoud of de reparatie in Almere van je auto.

Contact opnemen met Autoservice Nova

Wil je meer weten over ons uitgebreide dienstenaanbod voor auto-onderhoud en reparatie in Almere? Neem dan contact met ons op via 036 522 70 13 of stuur een e-mail naar info@autoservicenova.nl. Vul ook gerust het contactformulier op de website in. Autoservice Nova staat voor expertise, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Ons monteurs team staat voor je klaar klaar om je auto de aandacht te geven die het verdient, zodat je met vertrouwen de weg op kunt. Direct online een afspraak maken? Maak gebruik van onze afspraakplanner!