Autobedrijf

Een autobedrijf voor alle automerken

In ons autobedrijf zijn auto’s van alle merken en alle leeftijden welkom. Ongeacht je automerk of de leeftijd van je auto, je kunt bij ons terecht voor APK keuring, regulier onderhoud en diverse controles. Ook voor vervanging van onderdelen en andere diensten voor jouw auto ben je bij ons aan het goede adres. Dankzij onze moderne diagnose-apparatuur voorzien wij ook de nieuwste auto’s van het passende onderhoud. De kosten van onderhoud of een reparatie aan een auto zijn niet altijd vooraf exact te bepalen. Bij autobedrijf Autoservice Nova kun je er echter vanuit gaan dat er volgens afspraak wordt gerepareerd en je niet te veel betaalt. Mochten er tijdens het onderhoud of de reparatie onvoorziene gebreken aan het licht komen, waardoor kosten hoger kunnen uitvallen? Dan nemen wij altijd eerst contact met je op om te overleggen, waardoor je niet verrast wordt door een hoge rekening van ons autobedrijf.

autoservice nova zeewolde

Autoservice Nova: kleinschalig en modern

Hoewel ons autobedrijf is voorzien van moderne diagnose-apparatuur voor moderne auto’s, zijn we ook altijd kleinschalig gebleven. Daardoor kun je bij ons rekenen op een persoonlijke, betrouwbare service van een uitstekende kwaliteit. Onze diensten blijven daarbij verrassend betaalbaar. Wij bieden complete service voor jouw auto: groot en klein onderhoud, APK keuring en vervanging van onderdelen (accu’s, uitlaten, banden etc.).
Verder kun je bij ons autobedrijf terecht voor onder meer het uitlijnen van jouw auto en een aircocheck. Met een goed uitgelijnde auto verbeter je de wegligging van jouw auto en verminder je jouw brandstofverbruik. Wij adviseren de uitlijning van jouw auto na elke 20.000 kilometer of ieder jaar te controleren. Een aircocheck is belangrijk omdat de meeste airco’s zo’n 8 procent per jaar aan koudemiddel verliezen. Er ontstaat dan slijtage als de airco te weinig koudemiddel heeft. Een reparatie kan vervolgens kostbaar zijn.

Wat zeggen bezoekers

Over onze service
autoservice nova zeewolde

Leenauto mogelijk

Als je gebruik maakt van de diensten van autobedrijf Autoservice Nova profiteer je van veel voordelen. Belangrijkste voordeel is voor veel mensen dat je tijdens het onderhoud van jouw auto van ons een leenauto of leenfiets ter beschikking krijgt. Zo blijf je toch nog mobiel.

Snel en eenvoudig

Een afspraak maken

Autoservice Nova doet er alles aan om de beste zorg voor uw voertuig te bieden. Ervaar vandaag nog onze expertise en toewijding en maak direct een afspraak.

Afspraak maken met ons autobedrijf

Zijn er problemen met je auto? Of wil je een APK keuring laten doen? Maak dan gerust een afspraak met ons via onze afspraakplanner. Bij vragen kun je ons ook bellen of mailen op 036 522 70 13 en info@autoservicenova.nl. Vragen? Vul het contactformulier op de website in!