Airco auto Almere

Airco check voor auto’s bij Almere

Wistje dat het belangrijk is om regelmatig de airco van jouw auto te laten controleren? Wij van Autoservice Nova helpen je met een preventieve controle in de regio Almere. Alleen zo blijf je verzekerd van een krachtige airco in je auto. Neem gerust eens contact op met een van onze specialisten en plan een afspraak in.

autoservice nova zeewolde

Periodiek onderhoud is noodzakelijk

Net als met elk ander geavanceerd systeem is periodiek onderhoud noodzakelijk om de airco van je auto krachtig te laten werken. Airconditioning in jouw auto is wel zo prettig wanneer de temperaturen hoger worden. Met een airco houd je jezelf en jouw passagiers aangenaam koel. Echter verliest een gemiddelde airco per jaar wel acht procent aan koudemiddel. Wanneer een airco te lang koudemiddel tekort komt, dan ontstaat er slijtage. De kosten voor de reparatie van deze slijtage kunnen oplopen tot in de honderden euro’s! Om hoge kosten te voorkomen en om je goed voor te bereiden op de zomer biedt Autoservice Nova daarom een airco-service aan tegen een scherpe prijs. Wij voeren dan een preventieve airco check uit en vullen, indien nodig, het koudemiddel en de olie aan. Zo ga je goed voorbereid de zomer in!

Wat zeggen bezoekers

Over onze service
autoservice nova zeewolde

Waarom in Almere kiezen voor Autoservice Nova?

Waarom kiezen de meeste mensen voor Autoservice Nova als het gaat om onderhoud en reparatie van hun auto in Almere? Ons autobedrijf is laagdrempelig en modern van opzet. Bij ons werken monteurs die beschikken over uitgebreide vakkennis en die meedenken. Bij ons kun je altijd rekenen op kwaliteit, service en betrouwbaarheid, en dat alles tegen scherpe tarieven. Wat kun je bij ons verwachten?

 • Groot en klein onderhoud
 • APK-keuringen
 • Vervangen van accu’s, uitlaten en banden
 • Auto uitlijnen
 • Vakantie-, zomer-, herfst- en wintercheck
 • Gratis accu check
 • Gratis airco check
 • Vervangend vervoer mogelijk
 • Duidelijke prijsafspraken om verrassingen te voorkomen
 • Uitgebreide vakkennis

Snel en eenvoudig

Een afspraak maken

Autoservice Nova doet er alles aan om de beste zorg voor uw voertuig te bieden. Ervaar vandaag nog onze expertise en toewijding en maak direct een afspraak.

Herken je een minder werkende airco?

Zoals eerder al gezegd kan een minder werkende airco in jouw auto zorgen voor hoge kosten. Wij van Autoservice Nova vertellen daarom graag waar je op kunt letten om dit te voorkomen. Je herkent een minder werkende airco als volgt:

 • Een minder werkende airco koelt jouw auto minder goed
 • Het duurt langer voor de ramen condensvrij zijn
 • Je ruikt een muffe geur in je auto

Herken je deze tekenen in jouw auto? Dan wordt het hoog tijd om een afspraak te maken voor het onderhoud van jouw airco! Bel snel naar Autoservice Nova of maak online een afspraak vlakbij Almere!

Laat uw airco controleren door Autoservice Nova

Wil je ervan verzekerd zijn dat de airco van jouw auto deze zomer goed werkt? Of wil je hoge kosten voorkomen door een preventieve aircocheck uit te laten voeren bij Almere? Neem dan contact met ons op via 036 522 70 13 of stuur een e-mail naar info@autoservicenova.nl. Vul ook gerust het contactformulier op de website in. Autoservice Nova staat voor expertise, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Ons monteurs team staat voor je klaar om je auto de aandacht te geven die het verdient, zodat je met vertrouwen de weg op kunt. Direct online een afspraak maken? Maak gebruik van onze afspraakplanner!